Юні краєзнавці Балаклійського ЦДЮТ серед учасників обласної військово-патріотичної акції учнівської молоді «Слобожанські дзвони Перемоги»

В актовій залі Малої академії наук Харкова минулі вихідні відзначали юних краєзнавців, які взяли участь у обласній військово-патріотичній акції «Слобожанські дзвони перемоги».

Уже стало доброю традицією щороку учасників і переможців цієї акції нагороджувати грамотами та новенькою збіркою матеріалів, де надруковані тези їх пошуково-краєзнавчої роботи щодо подій та героїв Другої світової війни на Харківщині, щодо сучасних подій на Сході України та долі воїнів АТО, про трагічні сторінки та наслідки Чорнобильської катастрофи, а також спогади харків’ян-учасників локальних війн, зокрема воєнних дій в Афганістані. І цьогорічна конференція стала гідним продовженням започаткованої традиції.

Цього року близько 200 учасників взяло участь у пошуковій роботі.

Цього річ вихованці гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» Балаклійського ЦДЮТ направили на конференцію три краєзнавчі напрацювання.

За активну участь у конференції грамотою КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» нагороджено:

Адамчук Юлія, вихованка гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» (керівник Махаріна Л.М.);

Верещака Анастасія, вихованка гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» (керівник Махаріна Л.М.);

Крячко Юлія, вихованка гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» (керівник Карнаух Л.Л.)

За підсумками зібраних краєзнавчих, пошукових матеріалів акції була надрукована окрема збірка «Слобожанські дзвони Перемоги», яку разом з грамотами отримали всі учасники урочистого збору.

Тож, ми вітаємо наших юних лауреатів і переконані, що пошук юних краєзнавців Балаклійщини в рамках обласної акції «Слобожанські дзвони Перемоги» буде продовжуватися й надалі.

/Files/images/2019/1.jpg /Files/images/2019/IMG-b2eeda95bda20f38fce005fc94416a11-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.