Про свої здобутки звітували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості

30 травня у районному Будинку культури у переповненій залі відбувся звітний концерт вихованців Балаклійського Центру дитячої та юнацької творчості, який сповістив про закінчення чергового 2018/2019 навчального року.

Директор Центру Бабенко М.С. щиро подякувала педагогам за самовіддану працю, турботу про дітей і знання, які вони передали своїм вихованцям, за невичерпний творчий пошук.

Звертаючись до дітей, директорка наголосила, що час, проведений в стінах Центру, не пройшов марно, що діти отримали знання, вміння, на які розраховували. Заклад пишається вихованцями – переможцями, лауреатами , дипломантами, призерами конкурсів, фестивалів, змагань районного, обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Особливі слова подяки Бабенко М.С. висловила на адресу батьків вихованців, які завжди були поруч, раділи успіхам дітей і переймалися невдачами.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Швід С. А. вручила колективу подяку за активну діяльність по виявленню, розвитку, підтримці творчо обдарованих дітей, якісну підготовку вихованців до участі в обласних, Всеукраїнських, міжнародних змаганнях, залучення талановитої молоді до науково-дослідницької роботи.

Вихованці закладу продемонстрували присутнім на святі свої здобутки та подарували хороший настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.